ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ DARPHIN

 

L'INSTITUIT DARPHIN - Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ KINESIO MASSAGE

Μερικά μόνο βήματα από τη διάσημη Place Vendôme, κρύβεται ένας πολυτελής κόσμος στην οδό Saint-Honoré. Στο νούμερο 350, στην αυλή μιας έπαυλης μεταξύ της μόνιμης κατοικίας της Marquise de Pompadour και το σπίτι της Sophie de Condorcet (στο salon των οποίων άνθισε το κίνημα του Διαφωτισμού), το Ινστιτούτο Darphin βρήκε το σπίτι του.

Εμπνευσμένοι από τα beauty rituals της γαλλικής βασιλικής οικογένειας, ο βοτανολόγος και κινησιοθεραπευτής, με εξαιρετική εμπειρία στην τέχνη της σύνθεσης, Pierre Darphin ίδρυσε το Ινστιτούτο Darphin. Ο Pierre Darphin συνεθέτε με δεξιοτεχνία προϊόντα περιποίησης με υψηλή περιεκτικότητα σε βοτανικά συστατικά, τα οποία σε συνδυασμό με συγκεκριμένες τεχνικές Kinesio massage ενισχύουν τα αποτελέσματα, μεταμορφώνοντας την επιδερμίδα και χαρίζοντας υγιή όψη και αναζωογόνηση.

ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ DARPHIN ΣΗΜΕΡΑ- ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΟΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ KINESIO MASSAGE

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, το Institute Darphin είναι ένας παράδεισος για απαιτητικούς Παριζιάνους, διασημότητες και fashionistas που το επισκέπτονται για τις αναζωογονητικές τους θεραπείες.

Ανακαλύψτε την πηγή των πιο προηγμένων τεχνικών Kinesio Massage και των ισχυρών βοτανικών συνθέσεων, ειδικά σχεδιασμένων για να μεταμορφώνουν την επιδερμίδα σας.

Διεύθυνση: 350 Rue Saint Honoré – 75001, France
Phone: +33 1 47 03 17 70 – Email: beautevendome@darphin.fr

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ DARPHIN


Μάθετε περισσότερα για το brand της Darphin στους παρακάτω ιστότοπους