Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ KINESIO MASSAGE


Δημιουργείστε τη δική σας ιδανική επιδερμίδα
Το Kinesio Massage δημιουργήθηκε βασιζόμενο στις αρχές της κινησιοθεραπείας, η οποία μελετά τις μυϊκέςσκελετικές δομές και τη σχέση τους με το κυκλοφορικό σύστημα,
με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού.

Η επιδερμίδα μας εκτίθεται καθημερινά σε 15.000 μικροκινήσεις που συμβάλλουν στη δημιουργία λεπτών γραμμών, αλλάζοντας την όψη της λείας επιδερμίδας.
Οι κινήσεις του Kinesio Massage της Darphin ενισχύουν τη δράση των ισχυρών βοτανικών συνθέσεων για μια αναζωογονημένη επιδερμίδα.

ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Το Kinesio Massage με τη χρήση serum ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και τονώνει την επιδερμίδα. Βοηθά επίσης στην αποσυμφόρηση, διευκολύνοντας στην αύξηση της οξυγόνωσης και την καλύτερη έτσι απορρόφηση των συστατικών του προϊόντος στο εσωτερικό της επιδερμίδας.

SUCTION MOVEMENT


Ασκήστε έντονες πιέσεις με τις παλάμες σε μήλα, μέτωπο, πιγούνι και λαιμό.

PINCHING MOVEMENT


Με τον δείκτη  και τον αντίχειρα ''τσιμπήστε'' ελαφρά  όλο το πρόσωπο.

PIANO MOVEMENT


Με τις άκρες των δακτύλων κάνετε ελαφρά ''χτυπηματάκια'' με κυκλικές κινήσεις σε μέτωπο, κροτάφους και μήλα.

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

Το Kinesio Massage με τη χρήση ελιξίριων αιθέριων ελαίων αποσυμφορείτην επιδερμίδα υποβοηθώντας την κυκλοφορία της λέμφου. Μέσω του Kinesio Massage η επιδερμίδα απαλλάσεταιαποτις τοξίνες.

GLIDING MOVEMENT


Τοποθετήστε τις παλάμες σας παράλληλα με τη μύτη και εισπνεύστε. Πιέστε ανοδικά μέχρι τα μαλλιά, συνεχίστε προς τους κροτάφους και τέλος προς το λαιμό, πιέζοντας πάνω από την κλείδα με τις άκρες των δακτύλων.

SMOOTHING MOVEMENT


Με λυγισμένα τα δάκτυλα ασκήστε ελαφρές πιέσεις από μέσα προς τα έξω, στο μέτωπο, στα μήλα και στο περίγραμμα του προσώπου. Στη συνέχεια κατεβαίνοντας προς το λαιμό, πιέστε πάνω από την κλείδα με τις άκρες των δακτύλων.

HEART MOVEMENT


Με τις άκρες των δακτύλων σχηματίστε μια καρδιά στο περίγραμμα του προσώπου. Στη συνέχεια κατεβαίνοντας προς το λαιμό, πιέστε πάνω από την κλείδα με τις άκρες των δακτύλων.

ΜΥΪΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Καθημερινά, το πρόσωπό μας κάνει 15.000 μικροσυσπάσεις. Αυτό έχει ως αντίκτυπο στην επιδερμίδα τη δημιουργία ρυτίδων έκφρασης. Οι εξειδικευμένες κινήσεις Kinesio Massage με τη χρήση κρέμας βοηθούν στη χαλάρωση των μυών του προσώπου για πιο λεία και ανανεωμένη εμφάνιση.

KNEADING MOVEMENT


Χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και τον δείκτη «τσιμπήστε» την επιδερμίδα, γλιστρώντας από την άκρη των χειλιών μέχρι το λοβό του αυτιού.

DECONTRACTING MOVEMENT


Με τις άκρες των δακτύλων ζωγραφίστε το γράμμα S με εναλλάξ κινήσεις ανάμεσα στα φρύδια, ηρεμώντας τους μυς του «θυμού».

MODELAGE MOVEMENT


Χρησιμοποιώντας την άκρη της παλάμης σας ασκήστε έντονες ανοδικές πιέσεις από την άκρη των χειλιών προς τα μήλα. Συνεχίστε με το πίσω μέρος του λαιμού, πιέζοντας από την βάση των μαλλιών μέχρι τον αυχένα.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Αυτό το αντιγηραντικό Kinesio Massage με τη χρήση αντιγηραντικής κρέμας λειτουργεί στο χαμηλότερο σημείο του προσώπου, χαρίζοντας μια αναζωογονημένη και γεμάτη ενέργεια επιδερμίδα.

SLIMMING MOVEMENT


Με λυγισμένο τον δείκτη και τον μέσο ασκήστε δυνατές πιέσεις γύρω από το περίγραμμα του προσώπου.

LIFTING MOVEMENT


Με τους αντίχειρες ασκήστε ανοδικές πιέσεις με ένα ελαφρύ ''τίναγμα'' στο τελείωμα .

MODELING MOVEMENT


Τοποθετήστε το χέρι σας πάνω από το κεφάλι σας και με τις άκρες των δακτύλων εφαρμόστε εναλλάξ ανοδικές κινήσεις, όπως θα σας έκανε ένας επαγγελματίας θεραπευτής κατά την διάρκεια ενός μασάζ.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ

Το Kinesio Massage με τη χρήση κρέμας ματιών αναζωογονεί και αποσυμφορίζει την όψη της περιοχής των ματιών, χαρίζοντας ένα λαμπερό, ξεκούραστο βλέμμα.

KNEADING OF THE BROW AREA


Χρησιμοποιώντας αντίχειρα και δείκτη , ''τσιμπήστε'' την επιδερμίδα γύρω και πάνω στα φρύδια.

DRAINING MOVEMENT


Βάλτε τα δάχτυλα σε σχήμα V shape και ανοίξτε τα για να αποσυμφορηθεί η περιοχή.

IRONING MOVEMENT


Τοποθετήστε το βραχίονα πάνω από το κεφάλι και χρησιμοποιήστε τις άκρες των δακτύλων. Με αντιμέτωπα το ένα με το άλλο δάκτυλο, δουλέψτε το ποδι της χήνας. Επαναλάβετε από την άλλη πλευρά.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ DARPHIN


Μάθετε περισσότερα για το brand της Darphin στους παρακάτω ιστότοπους