ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΒΟΤΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ DARPHIN

Εμπνευσμένη από τις Βασίλισσες της Γαλλίας

Ανά τους αιώνες, τόσο οι Γαλλίδες, όσο και οι βασίλισσες της Γαλλίας χρησιμοποιούσαν σπάνια βοτανικά συστατικά και αιθέρια έλαια για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Γνωστό παράδειγμα αποτελεί η Marie Antoinette, η οποία λάτρευε τις λευκαντικές ιδιότητες των ανθών πορτοκαλιού.

Ο βοτανολόγος και κινησιοθεραπευτής, με εξαιρετική εμπειρία στην τέχνη της σύνθεσης, Pierre Darphin

Ο Pierre Darphin έκανε σκοπό της ζωής του την εύρεση των πιο ενεργών μερών του φυτού, με σκοπό τη δημιουργία συνθέσεων βέλτιστης ποιότητας και συγκέντρωσης, που απελευθερώνουν τη δύναμή τους τη στιγμή της επαφής με την επιδερμίδα. Αυτές οι συνθέσεις ήταν από μόνες τους ικανές να θρέψουν σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μια ζωντανή και υγιή όψη.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

Η βαθεία κατανόηση της μυοσκελετικής δομής και της σύνδεσής της με το κυκλοφορικό σύστημα του σώματος δημιούργησαν τεχνικές massage για το πρόσωπο που αναζωογονούν τους μύες και βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση των ευεργετικών συστατικών από την επιδερμίδα.

Σήμερα

Η Darphin παραμένει η πηγή των φυσικών συνθέσεων και προηγμένων θεραπειών Kinesio Massage που αποκαλύπτουν τον πιο όμορφο εαυτό σας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ DARPHIN


Μάθετε περισσότερα για το brand της Darphin στους παρακάτω ιστότοπους